Vrijwilligers


Als vrijwilliger meewerken bij Sjmaal!

Stichting Suëstra Evenemente organiseert in het weekend van 10 juni 2022 een nieuw evenement, genaamd SJMAAL. Een feestweekend met toppers zoals Rowwen Hèze en Janse Bagge Bend! Dit unieke evenement kan alleen maar bestaan met behulp van vele vrijwilligers!

Daarom zoeken we jou!

Meehelpen als vrijwilliger is niet alleen ontzettend leuk en gezellig, maar ook erg dankbaar en waardevol. Je draagt namelijk bij aan het slagen van een sfeervol evenement dat geheel door vrijwilligers wordt georganiseerd!

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor allerhande taken, zowel vrijwilligers voor tijdens het evenement (Horeca/Catering, Parkeerwachters, Stage hands, Entreecontrole, etc.) als opbouw- en afbouwvrijwilligers. Wil jij jouw onmisbare bijdrage leveren aan ‘SJMAAL’ en dit nieuwe evenement op een unieke wijze meemaken? Meld je dan snel aan als vrijwilliger! (Minimumleeftijd voor vrijwilligers is 16 jaar).

Aanmelden als vrijwilliger voor de 1e editie van ‘SJMAAL’ kan via onderstaande aanmeldbutton. Daarna zal zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen over de voorkeuren en werkzaamheden.

Aanmelden dus!


Klik hier om je aan te melden

Rowwen Hèze én Janse Bagge Bend: