Vrijwilligers


Wij zoeken jou!

De 2e editie van het Sjmaal Festival vindt plaats op zaterdag 8 juni 2024! Dit unieke evenement kan alleen maar bestaan met behulp van honderden vrijwilligers. Vrijwilligers, waarmee we samen weer aan een festival kunnen bouwen waar we trots op mogen zijn!

Meehelpen als vrijwilliger is niet alleen ontzettend leuk en gezellig, maar ook erg dankbaar en waardevol. Je draagt namelijk bij aan het slagen van een sfeervol evenement dat geheel door vrijwilligers wordt georganiseerd!

Benieuwd in welke functie jij kan gaan knallen?

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor allerhande taken. Denk hierbij aan op- en/of afbouwactiviteiten op het festivalterrein, maar we zoeken ook zeer zeker helpende handjes voor tijdens het evenement zelf (Horeca/Catering, Parkeerwachters, Stage hands, Entreecontrole, etc.)

Wil jij jouw onmisbare bijdrage leveren aan ‘SJMAAL’ en dit evenement op een unieke wijze meemaken? Meld je dan snel aan als vrijwilliger! (Minimumleeftijd voor vrijwilligers is 16 jaar).

Aanmelden kan via onderstaande aanmeldbutton. Daarna zal zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen over de voorkeuren en werkzaamheden.

Aanmelden dus!


Klik hier om je aan te melden als vrijwilliger

Klik hier om je aan te melden als vereniging