Sjmaal 2024: Limburgs Goud!

RedactieAlgemeen

Beste Sjmaal’ers,

Het is bijna zover! Op 8 juni transformeert Sjmaal weer tot dé plek waar Limburgse muziek, gezelligheid en lekker eten samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen op ons bruisende festivalterrein vanaf 15:00 uur tot in de late uurtjes…

Dit jaar doen we er nog een schepje bovenop. Laat je betoveren door het Limburgs Goud. Een line-up gevuld met Limburgse helden, van Lex Uiting met live band, de sensationele act van Wir Sind SPITZE! tot de onmisbare Janse Bagge Bend en Rowwen Hèze. Het programma wordt verder omlijst door Limburgse toppers zoals DJacky, Big Benny, Frans Theunisz, Bjorn en Mieke, en niet te vergeten de lokale helden Spik & Span.

Om jouw festivalervaring compleet te maken gaan we nog een stapje verder. Geniet van heerlijke lekkernijen bij onze uitgebreide foodcorner en proef de smaken van diverse foodtrucks.

Mis dit spektakel niet en nodig al je festivalbuddy’s uit!

Zet 8 juni met dikke letters in je agenda en verzeker jezelf van een geweldige tijd op Sjmaal! Voor de snelle beslissers zijn de tickets beschikbaar vanaf 9 december 09:00 uur!

Houd onze website in de gaten.

We kijken er enorm naar uit om samen met jou te genieten van Sjmaal 2024. Tot dan!