Programma


Rowwen Hèze én Janse Bagge Bend: Een gouden combinatie!

Stichting Suëstra Evenemente is trots om jullie mede te delen dat Rowwen Hèze de headliner is van de eerste editie Sjmaal in Susteren! Al ruim dertig jaar spelen deze Limburgse helden alle festivals, feesttenten, theaters en clubs plat!

Image

Niet alleen met opzwepende energieke liedjes, polka’s, Ierse folk en tex mex, maar ook met gevoelige ballades. Ingetogen en uitbundig, melancholisch en feestelijk, met teksten waarin liefdevol het leven van alle dag wordt beschreven. Een optreden in de feesttent wordt gekenmerkt door zweet, bier en een zingende, hossende menigte. Lekker meezingen met ‘Auto, Vliegtuug’ en ‘Bestel Mar’. Op het einde van de avond als iedereen moe maar voldaan weer naar huis gaat, is de dag dat heel Holland Limburgs lult weer ‘n stap dichterbij.

Image

Alvorens Rowwen Hèze het podium zal betreden, wordt de tent flink opgewarmd door onze eigen Zösterse huisband Janse Bagge! JBB kan met recht omschreven worden als: ‘De mooder van alle dialekgroepe’. De eerste en tot nu toe enige Limburgstalige band die ooit een top tien hit scoorde! Een gouden combinatie voor de Limburgstalige muziek!

Klik hier voor het bestellen van je tickets

Rowwen Hèze én Janse Bagge Bend: