De 1e editie van Sjmaal is verplaatst naar 29 mei 2021!

Redactie Algemeen

Beste Sjmaal’ers,

Allereerst hartelijk dank voor jullie geduld en begrip! Gelukkig kunnen we jullie vandaag het goede nieuws brengen dat de 1e editie van SJMAAL met Rowwen Hèze en de Janse Bagge Bend is verplaatst naar zaterdag 29 mei 2021!

Wat betekent dit nu voor jullie? De reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum in 2021. Jullie hoeven hier verder niets voor te doen. We raden jullie dan ook aan het ticket goed te bewaren en samen met ons en onze eventpartners volgend jaar alsnog te genieten van de 1e editie SJMAAL! We beloven dat het een fantastische editie zal worden.

Indien je niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn op de nieuw gekozen datum vragen we je het ticket zelf te verkopen aan een andere liefhebber. Het evenement is immers uitverkocht en er zijn nog geïnteresseerden.

Lukt dit niet? Neem dan voor 6 juli a.s. contact met ons op via het mailadres info@sjmaal.nl

Voor meer informatie omtrent de regeling die wij volgen, kun je een kijkje nemen op: https://www.bewaarjeticket.nl/regeling/

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op zaterdag 29 mei 2021 !

Bestuur Stichting Suëstra Evenemente

COVID-19

Helpdesk Algemeen

Beste Sjmaal’ers,

Net als vele andere evenementenorganisaties zaten ook wij de afgelopen weken in grote spanning en onzekerheid. 21 april j.l. kwam dan eindelijk duidelijkheid: tot 1 september 2020 mogen geen evenementen plaatsvinden in verband met het COVID-19 virus.

Hoewel we het ontzettend jammer vinden dat Sjmaal op 05 juni 2020 niet kan plaatsvinden, begrijpen wij deze zeer moeilijke beslissing vanuit de overheid. De gezondheid van onze vrijwilligers, bezoekers en artiesten staat natuurlijk op de eerste plaats.

De afgelopen weken hebben wij verschillende scenario’s uitgewerkt. Het evenement verschuiven naar een latere datum dit jaar, bleek voor diverse partijen niet haalbaar. Daarom hebben we besloten het evenement te verplaatsen naar een datum in het nieuwe jaar. De komende tijd gaan wij in gesprek met Rowwen Hèze, Janse Bagge Bend en alle overige event partners om een nieuwe datum in 2021 te prikken.

Het is zeer begrijpelijk dat er in de huidige omstandigheden veel vragen zijn vanuit jullie, als bezoekers. Toch vragen we aan jullie om ons even wat tijd te gunnen. Zodra wij meer duidelijkheid hebben, zullen wij dit direct naar jullie communiceren.

Wij hebben jullie keihard nodig in deze moeilijke tijd!  Wij beloven dat we er in 2021 alsnog een spetterend evenement van zullen maken.

Zorg goed voor jezelf en voor anderen in deze uitzonderlijke tijd.

Alleen samen krijgen we Corona onder controle. Stay safe.

Bestuur Stichting Suëstra Evenemente

Sjmaal