Tickets Sjmaal – 10 juni 2022

Redactie Algemeen

Wij ontvangen regelmatig berichten dat de tickets kwijt zijn of niet meer gevonden kunnen worden in het postvak in. De tickets zijn destijds verstuurd vanuit no-reply@composoftware.eu. Wellicht goed om deze zoekterm te gebruiken.

𝗛𝗲𝗹𝗮𝗮𝘀 𝘁𝗼𝗰𝗵 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗽𝗹𝗮𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝟭𝟬 𝗷𝘂𝗻𝗶?

Verkoop dan je tickets op ticketswap.

𝗧𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝘀 𝗸𝘄𝗶𝗷𝘁?

Neem dan contact op met compoticketing ( tel. +31 (0)43 306 38 88 / email info@compoticketing.eu) Zij helpen jou hiermee verder.

Sjmaal verplaatst naar 10 juni 2022

Redactie Algemeen

Beste Sjmaal’ers,

Goed nieuws! We blijven uitkijken naar de gouden combinatie… In overleg met Rowwen Hèze en de Janse Bagge Bend hebben wij een nieuwe datum kunnen prikken in 2022!

Op 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟬 𝗷𝘂𝗻𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟮 gaan we er samen een te gek feestje van maken!

Wat betekent dit nu voor jullie? De reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum in 2022. Jullie hoeven hier verder niets voor te doen. We raden jullie dan ook aan het ticket goed te bewaren en samen met ons en onze eventpartners alsnog te genieten van de 1e editie SJMAAL!

Indien je niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn op de nieuwgekozen datum vragen we je het ticket zelf te verkopen aan een andere liefhebber. Het evenement is immers uitverkocht en er zijn nog geïnteresseerden.

Lukt dit niet? Neem dan voor 1 oktober a.s. contact met ons op via het mailadres info@sjmaal.nl

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟬 𝗷𝘂𝗻𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟮.

Stichting Suëstra Evenemente

Sjmaal 2021 wordt wederom in verband met COVID-19 verplaatst

Redactie Algemeen

Ondanks de goede vooruitzichten hebben we op vrijdag 13 augustus te horen gekregen dat Sjmaal niet kan plaatsvinden op 17 september 2021. De voorwaarden die het kabinet stelt met betrekking tot het maximaal aantal bezoekers maakt de organisatie van ons evenement helaas wederom niet mogelijk.

Dit is voor ons als organisatie een forse tegenvaller, want de voorbereidingen waren immers in volle gang. Wij waren voorbereid om jullie eindelijk voor te stellen aan het nieuwe evenement SJMAAL.

Natuurlijk blijft onze belofte staan en gaan we samen met jullie dit gezellige feest inhalen in 2022.

De komende tijd gaan wij in gesprek met Rowwen Hèze, Janse Bagge Bend en alle overige event partners om een nieuwe datum in 2022 te prikken.

Het is zeer begrijpelijk dat er in de huidige omstandigheden veel vragen zijn vanuit jullie, als bezoekers. Toch vragen we aan jullie om ons even wat tijd te gunnen. Zodra wij meer duidelijkheid hebben, zullen wij dit direct naar jullie communiceren.

Geniet nog even van de zomer en laten we hopen dat ons geduld volgend jaar eindelijk wordt beloond!

Bestuur Stichting Süestra Evenemente

Organisatie Sjmaal

Sjmaal schuift door naar 17 sept. 2021

Redactie Algemeen

Beste Sjmaal’ers,

Driemaal is scheepsrecht! Helaas blijkt 29 mei 2021 nog te vroeg voor een feest… De huidige omstandigheden laten dit niet toe. Uiteraard vinden wij dit jammer.

Gelukkig kunnen we jullie ook goed nieuws brengen! In overleg met Rowwen Hèze en de Janse Bagge Bend hebben wij een nieuwe datum kunnen prikken in 2021!

Op vrijdag 17 september 2021 gaan we er samen het allerleukste feestje van het jaar van maken!

Wat betekent dit nu voor jullie? De reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum in 2021. Jullie hoeven hier verder niets voor te doen. We raden jullie dan ook aan het ticket goed te bewaren en samen met ons en onze eventpartners alsnog te genieten van de 1e editie SJMAAL!

Indien je niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn op de nieuwgekozen datum vragen we je het ticket zelf te verkopen aan een andere liefhebber. Het evenement is immers uitverkocht en er zijn nog geïnteresseerden.

Lukt dit niet? Neem dan voor 1 juni a.s. contact met ons op via het mailadres info@sjmaal.nl

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op vrijdag 17 september 2021 !

Bestuur Stichting Suëstra Evenemente