COVID-19

Helpdesk Algemeen

Beste Sjmaal’ers,

Net als vele andere evenementenorganisaties zaten ook wij de afgelopen weken in grote spanning en onzekerheid. 21 april j.l. kwam dan eindelijk duidelijkheid: tot 1 september 2020 mogen geen evenementen plaatsvinden in verband met het COVID-19 virus.

Hoewel we het ontzettend jammer vinden dat Sjmaal op 05 juni 2020 niet kan plaatsvinden, begrijpen wij deze zeer moeilijke beslissing vanuit de overheid. De gezondheid van onze vrijwilligers, bezoekers en artiesten staat natuurlijk op de eerste plaats.

De afgelopen weken hebben wij verschillende scenario’s uitgewerkt. Het evenement verschuiven naar een latere datum dit jaar, bleek voor diverse partijen niet haalbaar. Daarom hebben we besloten het evenement te verplaatsen naar een datum in het nieuwe jaar. De komende tijd gaan wij in gesprek met Rowwen Hèze, Janse Bagge Bend en alle overige event partners om een nieuwe datum in 2021 te prikken.

Het is zeer begrijpelijk dat er in de huidige omstandigheden veel vragen zijn vanuit jullie, als bezoekers. Toch vragen we aan jullie om ons even wat tijd te gunnen. Zodra wij meer duidelijkheid hebben, zullen wij dit direct naar jullie communiceren.

Wij hebben jullie keihard nodig in deze moeilijke tijd!  Wij beloven dat we er in 2021 alsnog een spetterend evenement van zullen maken.

Zorg goed voor jezelf en voor anderen in deze uitzonderlijke tijd.

Alleen samen krijgen we Corona onder controle. Stay safe.

Bestuur Stichting Suëstra Evenemente

Sjmaal